Vi har beslutat oss för att stänga basen i Tärnaby och istället fokusera ytterligare på hemmamarknaden i Jämtlands län. Basen i Laisholm utanför Tärnaby startades 2007, då med Åke Pettersson som platsansvarig. Åke var en välkänd profil i området och hade med sig många kunder från tidigare jobb. Sedan 2012 har Oskar Fahlgren varit platsansvarig, men har nu bestämt sig för att satsa vidare och starta eget. Vi vill tacka alla kunder, leverantörer och övriga personer som vi haft kontakt med under dessa fina år. Samtidigt önskar vi Oskar stort lycka till, och vi hoppas också kunna ha visst samarbete i framtiden.
Nu är det dags att ta sig an nya utmaningar och det ska bli roligt att ha verksamheten mer geografiskt koncentrerad igen. Under sommaren kommer vi att etablera en utebas i Åre, och återkommer med mer information om detta under våren.
//Sara Ahlin Grinde, vd